Handelsbetingelser

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos os.

BOOKING AF CYKLER SAMT TILBEHØR

Når du har udvalgt de cykler og det tilbehør, du ønsker og har placeret det hele i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Vær opmærksom på, at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse.

Så snart betalingen er godkendt og bookingen er registreret i vores sytem, vil du modtage en ordrebekræftelse med dit personlige bookingnummer.

Hvis du har yderligere spørgsmål angående din booking hos Hvidesandebike.dk eller ønsker personlig betjening og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 97 31 36 40 alle hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00 eller skrive til os på info@hvidesandebike.dk, så er vi klar til at hjælpe dig.

Du kan også læse vores FAQ, hvor du finder svar på det meste.

BETALING

Hos Hvidesandebike.dk kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, eDankort, VISA Electron, JCB cards American Express. Eller ved alm. kontooverførsel.

Alle priser hos Hvidesandebike.dk er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Betales der med kort vil beløbet vil først blive trukket på din konto, når de lejede produkter bliver leveret.

Ved leje på ugebasis er leveringen af cyklerne til sommerhuset og afhentningen efter endt lejeperiode inkluderet i lejebeløbet.

Ved leje af cykler på dagsbasis betales et gebyr på i alt 200 kroner for levering og afhentning.

KORTGEBYRER

Hos Hvidesandebike.dk kræver vi ikke et kortgebyr af vores kunder.

AFBESTILLING

Det er muligt at fortryde bestillingen indtil 2 uger før lejeperiodens start.
Ved annullering betales et annulleringsgebyr på 110 kroner.

Ønsker du at annullere din bestilling, skal du skrive til: info@hvidesandebike.dk

Mailen skal indeholde:

Emne: Annullering
Navn
Ordrenummer
Ankomstdato

LEVERINGSBETINGELSER

De lejede cykler inklusiv evt. tilbehør leveres til den ved bookingen angivne feriehusadresse ved Ringkøbing Fjord (fra Henne Strand til og med Vedersø Klit.

DE LEJEDE GENSTANDE

Som lejer er du forpligtet til at aflevere de lejede genstande i samme tilstand, som de var i, da du modtog dem. Skulle du mod forventning opleve, at det lejede ved modtagelsen er mangelfuldt, kontakter du os bare med det samme, så vi hurtigst muligt kan sørge for udbedring. 

Hos Hvide Sande Bike har du gratis vejhjælp eller reparationshjælp, hvis du skulle være så uheldig at opleve en punktering eller lignende undervejs i din ferie. 

Vi gør opmærksom på, at nogle udlejningsgenstande er udstyret med en lille gps-sender for at forebygge tyveri. Dette er følge af, at vi gerne vil tilbyde vores kunder den bedst mulige oplevelse og dermed kun udlejer cykler og mobilitetshjælpemidler af højeste kvalitet.

FORBEHOLD

Der tages forbehold for skrivefejl, trykfejl, leveringsproblemer hos leverandører samt leveringsforsinkelser, som hvidesandebike.dk vil gøre sit bedste for at undgå.

Vi forbeholder os endvidere retten til at annullere bookinger, hvor det er forsøgt at anvende både mængderabatter og inpiduelle rabatkoder samtidigt, samt bookinger, hvor den angivne leveringsadresse ligger uden for Henne Strand og Vedersø Klit.

 

 

 

Hvidesandebike.dk © 2024
Cookie- og privatlivspolitik